Gebruikt u MultiPress van de firma Dataline / TNR? En wilt u een Multipress koppelen aan vervoerders waarmee u verzendt?

Dan bent u bij Conneo Software aan het juiste adres. Als vaste partner van Dataline / TNR hebben wij veel ervaring in het koppelen van MultiPress aan vervoerders, klanten en leveranciers.

 

Wanneer is het mogelijk om zendingen automatisch in te boeken in MultiPress? 

Wanneer u meer dan 10 a 15 zendingen per dag verzendt, is het zinvol om na te denken over een automatische koppeling met uw vervoerders. Bij het handmatig boeken gaat namelijk veel kostbare tijd verloren, en dat elke dag opnieuw. En naast de tijd die het kost, is er bij iedere zending weer het risico dat er een fout wordt gemaakt bij het intypen van de zendinggegevens.

 

Hoe werkt een koppeling met mijn vervoerders?

Met onze Conneo Ship software krijgt u een helder en overzichtelijk verzendscherm, waarmee via een standaard internetbrowser eenvoudig alle zendingen geboekt worden. Na het inscannen van het ordernummer, leest Conneo Ship automatisch de zendinggegevens uit Multipress. Hierbij wordt ondermeer rekening gehouden met meerdere afleveradressen.

Na het invullen van het aantal dozen of pallets, is het één klik met de muis om de zending in te boeken bij de aangegeven vervoerder. Op dat moment rollen de verzendetiketten vanzelf uit de labelprinter en wordt de Track&Trace mail naar uw klant verstuurd.

Naast het boeken van zendingen, kost het aanmaken van doosetiketten en palletkaarten elke dag ook weer veel tijd. Ook daarvoor zijn voorzieningen in Conneo Ship. In het artikel “Een efficiënte expeditieafdeling in 4 stappen” schrijven wij daar meer over. Wacht dus niet te lang met Multipress koppelen aan vervoerders waar u mee werkt.

 

Is het interessant voor mij?

Wanneer u regelmatig pakketten of pallets verzend, neem dan eens vrijblijvend contact op via 038-2000 154. Samen bespreken we de mogelijkheden en wellicht bespaart u dan binnenkort veel repeterend overtypen van zendinggegevens. Met minder fouten en een hogere klanttevredenheid tot gevolg.