Op dit moment hebben wij geen vacature

Maar heb jij ervaring in software ontwikkeling en vind je het leuk om in een informeel en klein team te werken, dan ben je op een later moment wellicht bij ons wel aan het juiste adres. Stuur daarom gerust je open sollicitatie naar info@conneo.nl. Onderstaande tekst geeft je een indruk van hoe we werken.


Conneo Software is een klein bedrijf met een heel aantal mooie klanten die dagelijks met onze Conneo software oplossingen werken. Wij werken voor drukkerijen, groothandels en aanverwante bedrijven.  

Technische kennis en ervaring zijn uiteraard de basis. Termen als Javascript, NodeJS, Github, HTML en CSS zijn voor jou gesneden koek. Het zou fijn zijn als je ook verstand hebt van Delphi, maar dat kunnen we je ook leren. We werken met Windows systemen en gebruiken Microsoft SQL Server als database platform.

Contact met klanten hoort er bij. Soms een storing oplossen, samen de oplevering doornemen of even wat zaken navragen. De lijnen met onze klanten zijn kort, dat is één van onze speerpunten. 

Zelfstandigheid vinden we belangrijk. Natuurlijk helpen we je op weg als er vragen zijn. Maar we verwachten ook dat je zelf op zoek gaat naar oplossingen. Daar krijg je de ruimte voor, omdat we er in geloven dat je met zelfstandig nadenken verder komt dan met alleen maar opdrachten opvolgen. De keerzijde is dan ook dat je je eigen sterke punten zeker kunt inzetten en ontwikkelen.

Wij zijn continue bezig met het professionaliseren van onze werkprocessen. Zo werken we met een release management systeem, doen we aan versiebeheer en bieden we onze klanten een Escrow regeling aan. Door standaardisatie van onze modules leveren we steeds hogere kwaliteit. Je denkt actief mee om deze professionalisering steeds te verbeteren.

Je werkt vanuit ons kantoor in het centrum van Genemuiden, met uitzicht over de haven en het marktplein. Daar hebben we een gezellige werkplek met enthousiaste en betrokken collega’s. Het is bespreekbaar om een deel van de tijd vanuit huis te werken.