Over ons

Het bedrijfsproces van onze klanten in flow brengen. Dat is het doel van Conneo Software. Dat doen we ondermeer door het bedrijfsproces van onze klanten te verbinden met klanten, leveranciers en vervoerders.

Door onze laagdrempelige en persoonlijke aanpak vraagt dat geen technische kennis van onze klant (daar zijn wij voor), maar praten we liever over hoe dingen handiger aangepakt kunnen worden.

 

Stoomgemaal

De foto bovenaan deze pagina is van stoomgemaal d’Olde Mesiene uit de polder Mastenbroek (net buiten onze vestigingsplaats Genemuiden). Dit stoomgemaal, dat nog steeds in bedrijf is, weerspiegelt namelijk een heel aantal van de waarden die wij belangrijk vinden:

 • Verbinder
 • Doorzetter
 • Rustige Krachtpatser
 • Blijver
 • Monumentaal Vakwerk

Verbinder

Het gemaal verbindt lager gelegen waterlopen met een hoger gelegen kanaal. Door deze verbinding houden de bewoners van de polder droge voeten. Zo verbinden wij bedrijven en softwarepakketten. Zoals het water begint te stromen, brengt onze software het bedrijfsproces in beweging.

Doorzetter

Eenmaal op stoom is het waterrad niet makkelijk te stoppen. Dat komt door het grote vliegwiel. Zo gaan wij ook door totdat we een oplossing gevonden hebben. Wij geven niet op bij de eerste de beste tegenslag, maar werken stug door totdat onze klant tevreden is. En daarbij zeuren we niet bij elke onduidelijkheid over meerwerk en extra kosten. Aanpakken en afmaken is ons motto.

Rustige Krachtpatser

Wanneer het stoomgemaal in vol bedrijf is, zou je verwachten dat het een lawaai van jewelste is. Het tegenovergestelde is echter waar, er is een rustige cadans waarin de zuiger heen en weer gaat. Maar ondertussen wordt per uur wel heel veel water getransporteerd. Zo werken wij ook in alle rust aan robuuste oplossingen. Met onze software worden vervolgens zonder dat er veel support nodig is heel veel transacties uitgevoerd.

Blijver

Al meer dan 150 jaar is het stoomgemaal al in bedrijf. Daar  kunnen wij natuurlijk niet aan tippen, maar dat alle klanten die vanaf 2009 door ons geholpen zijn, nog steeds klant zijn, zien wij als een stuk waardering voor onze inspanningen. Investeringen in software doe je voor de komende 5 tot 10 jaar. Daarom zetten wij vanaf het begin in op een langetermijnrelatie.

Monumentaal Vakwerk

Bij Conneo Software zit je niet voor een dubbeltje op de eerste rang. Wij geloven dat kwaliteit zijn prijs heeft en zijn daarom niet altijd de goedkoopste aanbieder. Net als het monumentale vakwerk van het gebouw en de machine bij het stoomgemaal, steken wij in op een solide oplossing. Dat doen we door zoveel mogelijk te werken vanuit standaard componenten, die we op maat kunnen inrichten. Wij zien software ontwikkeling als een ambacht, dat al begint bij het uittekenen van het ontwerp en het kiezen van de te gebruiken materialen en componenten. De komende jaren moet er probleemloos mee gewerkt kunnen worden.

 

Onze klanten

Onze klanten zijn bedrijven die veel relatief kleine orders verwerken. Door het administratieve handwerk te elimineren, brengen we het bedrijfsproces in flow. Dat levert rust op en bespaart heel veel uren werk.

De meeste van onze klanten zijn werkzaam in één van de volgende branches:

Wat onze klanten zeggen

Contact opnemen

Stel uw vraag via onderstaand formulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Conneo® is een handelsnaam van:Innovativeconcepts B.V.Westerkaai 528281 BH GenemuidenT: 038-200 01 54E: info@conneo.nlKvK: 08205253

  Naam

  Email

  Telefoonnummer

  Bericht

  Captcha image
  captcha

  Captcha field

   Naam

   Email

   Telefoonnummer

   Bericht

   Captcha image
   captcha

   Captcha field

   Conneo® is een handelsnaam van:Innovativeconcepts B.V.Westerkaai 528281 BH GenemuidenT: 038-200 01 54E: info@conneo.nlKvK: 08205253