Tegenwoordig wordt er kwistig rondgestrooid met termen als “less is more”, “zen” en aanverwante termen. Terug naar de basis in deze tijd vol afleidingen en triggers. Nu hebben wij niet zo veel met deze hype-achtige boodschappen.

Wij proberen op onze eigen manier vorm te geven aan het concept “minder is meer”. We ontwikkelden een filosofie die er van uit gaat dat je in een applicatie alleen vast moet leggen wat je later weer terug wilt vinden. Hierbij houden we er rekening mee dat er op een later moment wellicht meer of andere gegevens vastgelegd moeten worden. Tijden veranderen, de software moet eenvoudig mee groeien.

Zie het als een goede maaltijd waarbij altijd een aantal basis ingrediënten aanwezig zijn. Met verloop van tijd verandert je smaak en pas je het recept aan om meer te genieten. Zo zijn ook onze oplossingen schaalbaar en flexibel.

Conneo software biedt meer, maar toont minder door:

  • Gegevens op te slaan om ze te kunnen terugvinden. Veel gebruik van slimme zoekfuncties
  • Alleen de nieuwste en meest relevante gegevens te tonen. Oudere gegevens zijn te vinden via de zoekfunctie
  • de flexibele Conneo Datastore, waardoor snel nieuwe eigenschappen toegevoegd kunnen worden, zonder de database aan te passen
  • opvraagbaar te zijn in alle moderne webbrowsers, ook mobiel.
  • opgebouwd te zijn uit standaard bouwblokken die snel geconfigureerd worden naar uw wensen

Misschien wilt u eens sparren over de mogelijkheden om ook in uw bedrijf terug te keren naar de essentie, neem dan eens contact op. Wij denken graag met u mee.