Zelf uploaden en controleren met Conneo PrintIt

Wat u ook bedrukt – papier, spandoeken, plaatmateriaal etc. – u bent afhankelijk van het bestand dat uw opdrachtgever u aanlevert. Omdat helaas niet ieder bestand even goed wordt aangeleverd, kost het de afdeling Prepress vaak behoorlijk wat tijd deze printklaar te maken.

Conneo PrintIt is een eenvoudig te bedienen online software, waarin uw klanten gemakkelijk zelf hun grafische bestanden uploaden. Met een paar muisklikken is een bestand gelijk terug te zien, te controleren, aan te passen (bijvoorbeeld roteren, schalen, spiegelen) en akkoord te geven. En met één druk op de knop ontvangt u de drukwerk-PDF. Uw voordelen:

  • de regie ligt bij klant
  • forse tijdswinst en kostenbesparing bij Prepress
  • zeer snelle verwerking van aangeleverde bestanden (tot 1,5 GB)

imacprintit1

 

 

De kracht van Conneo Print zit in de schaalbaarheid. Doordat alle eigenschappen van het te printen product worden meegegeven vanuit de webshop of de ERP software, is het niet nodig om producten te configureren in Conneo Print.

Dit maakt Conneo Print ook heel schaalbaar, er kunnen eenvoudig extra servers ingericht worden als de orderstroom toeneemt.

De grafische Conneo Print engine heeft al meer dan 100.000 bestanden verwerkt. Bestanden tot 1,5 GB kunnen probleemloos geupload worden.

Ieder aangeleverd bestand wordt omgezet naar een lage resolutie weergave. Deze wordt gebruikt om heel snel de wijzigingen te tonen. Op de achtergrond worden de gekozen bewerkingen doorgevoerd op het hoge resolutiebestand.

Conneo Print is eenvoudig te koppelen aan uw webshop of klant portal door middel van een krachtige API, waarbij het formaat (bruto en netto), alsook grafische opties, zoals ringen in beeld plaatsen, meegegeven worden. Via deze API zijn ook de hoge resolutie productiebestanden (PDF) te downloaden. Zo ontstaat een complete automatische keten van webshop, tot bestandsaanlevering en productie.

Omdat de front-end en back-end volledig gescheiden zijn, kan het uiterlijk volledig aangepast worden aan de huisstijl van je webshop.

Informeer naar de mogelijkheden!