Gebruikt u MultiPress van de firma Dataline / TNR? En wilt u MultiPress koppelen aan GLS?

Dan bent u bij Conneo Software aan het juiste adres. Als vaste partner van Dataline / TNR hebben wij veel ervaring in het koppelen van MultiPress aan externe systemen, zoals het systeem van GLS.

                  

Hoe werkt een koppeling met GLS?

Met onze Conneo Ship software krijgt u een helder en overzichtelijk verzendscherm, waarmee via een standaard internetbrowser eenvoudig alle zendingen geboekt worden. Na het inscannen van het ordernummer, leest Conneo Ship automatisch de zendinggegevens uit Multipress. Hierbij wordt ondermeer rekening gehouden met meerdere afleveradressen.

Na het invullen van het aantal dozen of pallets, is het één klik met de muis om de zending in te boeken bij GLS. Op dat moment rollen de verzendetiketten vanzelf uit de labelprinter en wordt de Track&Trace mail naar uw klant verstuurd.

Naast het boeken van zendingen, kost het aanmaken van doosetiketten en palletkaarten elke dag ook weer veel tijd. Ook daarvoor zijn voorzieningen in Conneo Ship. In het artikel “Een efficiënte expeditieafdeling in 4 stappen” schrijven wij daar meer over.

Welke software heb ik verder nodig?

Conneo Ship kan zendingen bij GLS inboeken op twee manieren:

  • Rechtstreeks in de lokaal geïnstalleerde GLS Labellite software
  • Via het Transsmart platform

Samen met u bespreken wij welke variant voor u het beste is voor de lange termijn.

 

Is het interessant voor mij?

Wanneer u regelmatig pakketten of pallets verzend via GLS, neem dan eens vrijblijvend contact op via 038-2000 154. Samen bespreken we de mogelijkheden en wellicht bespaart u dan binnenkort veel repeterend overtypen van zendinggegevens. Met minder fouten en een hogere klanttevredenheid tot gevolg.